3D Video Animaties

Xuver Studio maakt geavanceerde 3D en VR videoanimaties waarmee u met bewegende beelden uw objecten en projecten presenteert. Een perfect middel om in korte tijd informatie effectief en dynamisch te communiceren.

Artist Impressions

De artist impressions van Xuver Studio geven een helder en levensecht beeld. Van een driedimensionaal model maken wij hoogwaardige foto realistische beelden. De impressies zijn bruikbaar voor alle mogelijke publicatiedoeleinden.

Virtual Reality

Xuver Studio heeft een viewer ontwikkeld op basis van de nieuwste web-technieken. Deze viewer gaat een stap verder dan de huidige 3D toepassingen. Loop realtime door een virtuele omgeving en ervaar de visualisatie als nooit tevoren.


3D Tekeningen - Modelleren

Tweedimensionale bouwtekeningen zijn voor de meeste mensen moeilijk te lezen. Xuver Studio ondersteunt u graag in uw presentaties door uw tekeningen 3D te modelleren in de populaire CAD-programma’s.

3D Plattegronden

Xuver Studio maakt plattegronden op geavanceerde wijze driedimensionaal. U kunt de ruimte op eigentijdse wijze aantrekkelijk presenteren. U krijgt een optimaal beeld van het object en de mogelijkheden.

Project Websites

Met een project website van Xuver Studio biedt u uw klanten een ervaring waar de meest gedetailleerde bouwtekeningen niet aan kunnen tippen! Al onze 3D toepassingen gebundeld op één platform. De websites zijn SEO geoptimaliseerd.

 

CONTACT

Bent u geïnteresseerd geraakt en zou u graag meer informatie willen omtrent onze diensten?

Neem dan vooral contact met ons op via e-mail of telefoon.

Wij helpen u graag verder.