oktober 31, 2018 Paul Geraedts

Een 3D tekening woning laten maken

Als architect wilt u graag dat uw te bouwen woning zo goed mogelijk weergegeven wordt. Het is dan te overwegen om een 3D tekening woning te laten maken. Xuver Studio is gespecialiseerd in dit soort projecten. Lees in dit artikel over de mogelijkheden en voordelen.

De voordelen van een 3D tekening woning

Om met dat laatste maar meteen te beginnen: het laten maken van een 3D tekening woning heeft vele voordelen. Een van de belangrijkste is misschien wel het feit dat uw ontwerp op een voor alle partijen duidelijke wijze gepresenteerd wordt. Niet iedere klant heeft immers het technisch inzicht om een bouwtekening te ontcijferen. Met een 3D tekening zorgt u er bovendien voor dat alles heel snel duidelijk wordt. Kleur, ruimte en materialen worden op een natuurgetrouwe, driedimensionale manier weergegeven. Bijkomend voordeel van 3D is dat het heel dicht bij onze persoonlijke belevingswereld ligt. Met andere woorden: wij zien de ‘echte’ wereld ook in 3D, dan is het niet meer dan logisch dat de 3D tekening woning daar naadloos op aansluit. In een wereld waarin het visuele aspect steeds belangrijker wordt is het een absolute must om uw klant dit aan te kunnen bieden.

Een 3D tekening woning als extra service

En dat brengt ons meteen op dat andere grote voordeel. Doordat u een driedimensionale tekening laat zien zult u merken dat de klant tevreden gesteld is. Men weet wat er gebouwd gaat worden en eventuele onduidelijkheden kunnen aan de hand van de 3D tekening woning gemakkelijk weerlegd worden. Zie het dan ook als een stuk extra communicatie. Een extra service naar de klant toe. Deze tegemoetkoming zal de klant zeker kunnen waarderen.  Maar ook voor uzelf is het handig om de woning nog eens te kunnen bekijken. Met een 3D tekening woning maken uw presentaties bovendien een eigentijdse en frisse indruk.

3D tekening woning door Xuver Studio

Xuver Studio is een toonaangevend bedrijf dat zich specialiseert in het visualiseren van een grote verscheidenheid aan projecten. Ook voor een 3D tekening woning kunt u Xuver Studio inschakelen. Ons jonge en ambitieuze team is altijd op zoek naar nieuwe projecten en werkt bovendien met de modernste technieken. Een van onze missies als bedrijf is ook om driedimensionale visualisatietechniek voor iedere professional toegankelijk te maken. Ook voor u hebben we vast een oplossing die binnen uw wensen en -niet geheel onbelangrijk- uw budget valt!

Wilt u meer weten over de diensten van Xuver Studio? Neem dan vooral contact met ons op. Aan de hand van ons uitgebreide portfolio laten wij u graag zien wat de mogelijkheden voor u zijn.

 

Tagged: , ,

CONTACT

Bent u geïnteresseerd geraakt en zou u graag meer informatie willen omtrent onze diensten?

Neem dan vooral contact met ons op via e-mail of telefoon.

Wij helpen u graag verder.